Vores Vision

Sjæl & Sanser er et spirituelt slaraffenland for hverdagsmennesket med hang til alt det smukke med spirituelt islæt.

Hos Sjæl & Sanser indrømmer vi, at vi er langhåret – men kun i frisuren! I virkeligheden praktiserer vi, at hverdag og spiritualitet går hånd i hånd.

Sjæl & Sanser har en vision om, at bringe det spirituelle ind i hverdagen, uden at det bliver for meget eller afvigende, men i stedet brugbart , balanceret og helt naturligt.

Vi ønsker at lave et hus der indbyder til refleksion og fordybelse og med inspiration til at leve et sundt og smilende liv i balance.

Hvem er vi

Sjæl & Sanser er et samarbejde mellem Nina Og Henrietta.
Hos den ene halvdel af Sjæl & Sanser er der ikke langt fra tanke til handling, og den anden halvdel er eminent til at gribe, strukturerer og bakke op. Sammen får vi omsat drømme til virkelighed med stor respekt og glæde for vores forskellighed, som i høj grad ses i butikkens varer.

Nina er Sjæl & Sansers finans- og eventminister med hjertet på helt rette sted. Med hendes skarpe øje og store hjerte hjælper hun andre tilrette i livet og til at stå i essensen af dem selv. Nina er no-bull-shit med masser af hjertedrys.
Privat er Nina kæreste med Kenneth og mor til Mads.

Nina ejer og driver BABUSQA, hvor hun med sit kendskab til mennesker skaber det helt rette fundament for fantastisk udvikling. Hun er en dygtigt coach og hendes clairvoyante evner er altid spot on. Hos Babusqa tilbyder Nina også Stilhed, Mindfulness, Uddannelse, Meditation, Workshops mm.

Læs mere om Nina HER

Henrietta er Sjæl & Sansers kloge ugle. Hun ved alt om krystaller, uhyrer meget om anatomi og er Sjæl & Sansers absolutte mester i indkøb af superlækre varer. Henrietta har en smittende latter og aldrig bange for at vejlede andre i deres søgen.
Privat er Henrietta gift med Morten og mor til Caroline og Mads.

Henrietta ejer og driver ViMMa som er det foretrukne valg, når du vil bruge kroppens skattekiste på din udviklingsvej. ViMMa tilbyder spirituel healing af krop og sjæl
assisteret af krystaller, olier, forløsning og balancering af dit indre og din krop.

Læs mere om Henrietta HER

© Copyright - Sjæl og sanser