Sommer yoga

Følgende dage:
kl. 9-10 Fredag d.5/7
Kl.9-10 Fredag d.12/7
kl.9-10 Fredag d.26/7
kl.9-10 Fredag d.2/8
kl.9-10 Fredag d.9/8
kl.9-10 Fredag d.16/8

🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
Yoga betyder egentligt ‘United’ eller forbundet / forenet på dansk.
I sommerens yoga arbejder vi på at skabe balance og “flow” mellem krop pg sind. Vi sætter tiden lidt på pause, kommer ned i gear og skaber et rum, hvor man kan komme præcis som man er ➡️ begynder, øvet, mand eller kvinde, alle er velkomne❣️

Åndedræt og bevægelse forbindes

Undervisningen vil blive tilrettelagt således at åndedræt og bevægelse forbindes i en serie af øvelser, som har til formål at afspænde muskler, øge smidigheden og styrke kroppens balance. Yoga i sommerferien kan skabe indre ro og give dig en øget bevidsthed om kroppens styrker og svagheder. Vi vil berøre alle muskler fra den øverst del af nakke og skuldre til ryg, lår og fødder. Med yoga får du mulighed for at mindske ømhed i kroppen og slippe af med den gamle stivhed!

Husk at medbringe yoga måtte, vand og evt. et mindre håndkæde.

Pris

75 kr. per gang (60 min)
300 kr. for 5 gange

🌀🌀🌀 🌀T I L M E L D I N G 🌀🌀🌀🌀

Hvis du vil være sikker på en plads, så sender du en SMS og 75kr til den skønne yogalærer Cecilie på tlf. 42505067

Du er velkommen til at dukke op uden tilmelding, men kan så ikke være sikker på, at der er plads.

🌀🌀🌀OM YOGALÆREN CECILIE🌀🌀🌀

Cecilie har mange års erfaring som yogalærer og underviser bl.a. i København og Rødovre. Cecilie har boet flere år i udlandet bl.a. på Philippinerne hvor hun også praktiserede yoga. Cecilie er det sødeste lattermilde væsen, der med sin nysgerrighed og imødekommenhed skaber trygge og rolige rammer! Vi er SÅ glade for at hun nu skal lave yoga hos os i Sjæl & Sanser!