Et personligt foredrag

“Når livet viser tænder” er et foredrag om at overkomme livet når det er allermest udfordrende. En fortælling om at beslutte sig for et godt liv og gøre det der skal til – også selv om det har sin pris. Om at give slip på tæring – af en hver form, trodse systemer og relationer og gå vejen alene mod et liv i balance og lykke.

Kroniske diagnoser

I 2014 fik Nina konstateret fibromyalgi, stofskifteproblemer, kristisk D-vitaminmangel og en knude i underlivet. Hun blev ufrivilligt indstillet til flexjob, parforholdet forliste og hun blev mere og mere syg af medicin. Denne aften fortæller hun sin historie, og hvordan hun kom ud af kroniske diagnoser og i dag lever et liv med frihed til at gøre alt det hun vil!

Tid og sted

Foredraget finder sted den 19. sept. 2019 kl. 19 – 21 i Sjæl & Sansers lokaler, Byleddet 12, 4000 Roskilde

Pris og tilmelding

Det koster 125 kr. at deltage og tilmelder I jeg 2 eller flere sammen er stk.prisen 100,- kr. Der er begrænsede pladser, som besættes efter først til mølle. Du tilmelder dig via nedenstående formular. Din plads booket, når du har hørt fra os vedr. betaling via mobilpay og beløbet er overført. Herefter er din tilmelding gældende. Bliver du forhindret er du velkommen til at overdrage din plads til en anden.

TILMEDLING