Mangler du et sted at holde dine foredrag?

Hos Sjæl & Sanser har vi en skøn sal med du kan benytte, til dine foredrag, workshops, yoga eller andet der går i god tråd med Sjæl & Sansers grundfilosofi, at krop og sjæl hænger uløseligt sammen.

Salen kan være hyggelig med 10 personer, fungerer fint med 30, og sagtens rumme 50 når vi sidder tæt. Der er tavler og lærred til projektor.

Vi har priser og vilkår til forskellige behov, som du ser nedenfor og har du et ønske vi ikke er kommet på, så sig frem.

➡️ Vi klarer det hele

Du leverer teksten om dit arrangement – vi klarer resten. Vi annoncerer på vores hjemmeside, facebook, instagram og selvfølgelig i vores fysiske lokaler. Vi sælger billetter, gør salen klar, sørger for vand, kaffe og the og rydder op og gør rent, når du er færdig.

Pris

Du betaler kr. 500,- + moms ved opstart og afholder dit foredrag uden betaling – til gengæld med mulighed for nye kunder.

➡️ Vi hjælpes ad

Du sørger selv for annoncering og billetsalg og på dagen stiller du stole frem før og rydder op efter. Vi sørger for rengøring, kaffe, the, stearinlys, modtagelse af dine gæster og selvfølgelig annoncerer vi også dit event både på hjemmeside, sociale medier og på adressen.

Pris

Du betaler 50 % af solgte billetter, dog min. kr. 1000,- + moms.

➡️ Du lejer salen

Du lejer salen i 2 timer. Du sørger selv for annoncering og billetsalg.
Vi sørger for at salen er klar med stole efter din anvisning, kaffe, the, stearinlys, modtagelse af dine gæster og når du er færdig rydder vi op og gør rent.  Vi annoncerer selvfølgelig  også dit event både på hjemmeside, sociale medier og på adressen.

Pris

Du betaler kr. 2000,- + moms

Ovenstående priser gælder mandag – torsdag. Har du brug for salen fre-lør-søn, så giv os et ring.

Vi forbeholder os ret til, ikke at leje salen ud til konkurrenter eller emner der modstrider Sjæl & Sansers værdier.